Μάτι της Ψυχής

14 Σεπτεμβρίου 2011
Μάτι της Ψυχής

 

To ‘Μάτι της ψυχής’ είναι ένα φυλαχτό «υψηλής τεχνολογίας» κατασκευασμένο από φυσικούς κρυστάλλους. Αποτελείται από χρυσό, 3 χαλαζία και 1 Lapis Lazuli ή άλλους κρυστάλλους, διαμορφωμένους σε σχήμα, με έδρες και συμμετρική τοποθέτηση σύνθεσης. Η κοπή είναι μια εργασία που απαιτεί χρόνο και υψηλές δεξιότητες, δουλεύοντας σε ένα υλικό σκληρότερο από το χάλυβα αλλά εύθραυστο. Όπως εμείς!

Οι κρύσταλλοι είναι προϊόντα υψηλής θερμοκρασίας και πίεσης, φυσικής. Κάτω από αυτές τις συνθήκες τα άτομα του κρυστάλλου σχηματίζουν δομικές μονάδες (κατά συνέπεια συμμετρίες) οι οποίες είναι γνωστές ως Κρυσταλλικές Δομές που προσδιορίζονται από 7 Δομικά Γεωμετρικά Συστήματα. Οι επιπτώσεις τους στις φυσικές ιδιότητες είναι σημαντικές, καθώς και στη μαγεία και την ιατρική.

Οι κρύσταλλοι είναι μέταλλα φυσικής προέλευσης και μπορούν να περιγραφούν από 4 βασικά χαρακτηριστικά- Ομορφιά (Κάλος), Σπανιότητα, Φυσική Σκληρότητα και Χημική Αντίσταση. Κρυσταλλικές δομές υπάρχουν στο σώμα μας. Η αδρεναλίνη, που παράγεται από τον οργανισμό για την καταπολέμηση του στρες, έχει μια κρυσταλλική δομή. Τα οστά μας περιέχουν κρυστάλλους απατίτη.

Σε πρακτικό επίπεδο, ο πολιτισμός μας, όπως και οι προηγούμενοι, Λεμουρία και Ατλαντίδα, βασίζεται σε κρυστάλλους. Από τον υπολογιστή και την ψηφιακή τεχνολογία μέχρι τη γραφίδα του γραμμοφώνου, τα ρολόγια, τη φωτογραφική ταινία, τις συσκευές λέιζερ, τις μηχανές κατασκευής σηράγγων, τα χειρουργικά νυστέρια, την τεχνολογία του διαστήματος, τις πιστωτικές κάρτες κ.λπ.

Ο Λάπις Λάζουλι έχει μια αρκετά διάσημη ιστορία. Πολλοί πρώιμοι πολιτισμοί, συμπεριλαμβανομένων των Αιγυπτίων, των Κινέζων, του Θιβέτ και των Περσών, έχουν αναφορές στον Λάπις Λάζουλι. Ο Λάπις Λάζουλι συχνά χρησιμοποιήθηκε σε φυλαχτά. Μια προστατευτική πέτρα που σε προστατεύει από ψυχικές επιθέσεις και επιστρέφει την ενέργεια πίσω στην πηγή της. Σας βοηθά να συνδεθείτε με τους οδηγούς ανώτερου εαυτού και πνεύματος. Ο Λάπις Λάζουλι αυξάνει το επίπεδο δόνησης σας προωθώντας την αρμονία και την ισορροπία. Αφυπνίζει τη διαίσθησή σας και την επίγνωση σε θέματα που μπορεί να κρύβονται διεγείροντας τις ανώτερες αισθήσεις του νου, φέρνοντας αντικειμενικότητα και σαφήνεια. Ο Λάπις Λάζουλι εμπνέει θετική σκέψη και μπορεί να βοηθήσει στην άρση της ήπιας κατάθλιψης και των κακών διαθέσεων. Είναι επίσης ένας λίθος για εμπνέει αυτοπεποίθηση και αυτοέκφραση που ενθαρρύνει εκείνους που δυσκολεύονται να μιλήσουν.

Ο Edgar Ceisy περιγράφει τον Λάπις ως Αντιδονητικό Ομοιοπαθητικό και δήλωσε ότι η βλάβη στο Πρότυπο Σώματος μπορεί να διορθωθεί από το λίθο ελιξίριο : Ο Λάπις Λάζουλι που εκπέμπει ακτίνες Άλφα. Προτείνει: «έχετε κοντά στον εαυτό σας, φορέστε κατά προτίμηση πάνω στο σώμα, γύρω από το λαιμό, ο Λάπις Λάζουλι, πρέπει να περικλείεται σε κρύσταλλο. (η έμφαση μου) Δεν θα είναι μόνο ως στολίδι, αλλά ως δύναμη από την προέλαση που θα κερδίσει το σώμα από τον ίδιο τον λίθο. Γιατί η πέτρα είναι από μόνη της μια προέκταση των δονήσεων των στοιχείων που δίνουν ζωντάνια, αρρενωπότητα, δύναμη και αυτοπεποίθηση στον εαυτό τους.» 1981-1'

Ο χαλαζίας είναι μια πέτρα δύναμης. Έχει ονομαστεί "Παγκόσμιος Κρύσταλλος", και είναι ο πιο αναγνωρισμένος τύπος κρυστάλλου. Ο χαλαζίας είναι πιεζοηλεκτρικός και πυροηλεκτρικός. Χρησιμοποιούνται ως ταλαντωτές και φίλτρα... από ραδιόφωνα και τηλεοράσεις, τηλεφωνικές υπηρεσίες μέχρι υψηλής τεχνολογίας, βιομηχανικό και ιατρικό εξοπλισμό... ο κρύσταλλος χαλαζία είναι απαραίτητος!

Ο χαλαζίας είναι ο πιο ισχυρός ενισχυτής επούλωσης και ενέργειας στον πλανήτη λόγω της μοναδικής ελικοειδούς σπειροειδούς κρυσταλλικής μορφής του. Βρίσκεται σε όλο τον κόσμο, απορροφά, αποθηκεύει, απελευθερώνει και ρυθμίζει την ενέργεια και είναι εξαιρετικός για την απεμπλοκή της. Όταν οι βελόνες βελονισμού είναι επικαλυμμένες από Χαλαζία, τα αποτελέσματα αυξάνονται κατά δέκα τοις εκατό. Όπως αποδεικνύεται από μια κάμερα kirlian, κρατώντας ένα κρύσταλλο χαλαζία στο χέρι σας διπλασιάζει το βιο-μαγνητικό πεδίο σας. Ενισχύει τον έλεγχο των μυών και προστατεύει από την ακτινοβολία.

Ο χαλαζίας παράγει ηλεκτρομαγνητισμό και διαλύει τον στατικό ηλεκτρισμό. Ο χαλαζίας είναι επίσης καλός για την ενεργοποίηση άλλων κρυστάλλων όπως ο Lapis Lazuli.

Άρθρα
Ιδιότητες πολύτιμων και ημιπολύτιμων λίθων
09 Σεπτεμβρίου 2021

Οι πολύτιμοι και ημιπολύτιμοι λίθοι είναι ορυκτά για την κατασκευή κοσμημάτων εκτός από τη σπανιότητα, αντοχή στο χρόνο και στη διάβρωση διαθέτουν και σπουδαίες ιδιότητες.

περισσότερα
Twitter ανακοινώσεις GaganDiPica - A Narrative in Miniature
27 Μαρτίου 2015

Ανακοίνωση της συλλογής 'Φως των Ουρανών' (Gagan di Pica)

περισσότερα
ΕΣΠΑ 2014-2020